Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatek do BF 3

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki dodatek polecacie do BF 3 posiadam podstawową wersję gry ale chciałbym kupić sobie dodatek tylko nie wiem co wybrać! Ogólnie najwięcej gram piechotą niż czołgami czy samolotami! 

Cześć...

Opublikowano

Trudno wybrać, hm.. Sam dodatek będzie Cie kosztować więcej niż usługa premium na promocji. Moim zdaniem lepiej poczekać i nabyć premke za 45 zł, dzięki której otrzymasz dostęp do wszystkich dodatków.

Opublikowano

U mnie w sklepie jest premka za 5 dych. Ale odradzam kupowania, bo na mapach z DLC mało kto gra..jak zależy Ci na broniach i ulepszeniach sobie powykupuj pakiety, taka sama cena.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Okej ale czy jak mam podstawę to muszę zakupić tak jakby dodatek rozszerzający do premium czy jak?

Nie. Premium od razu dodaje wszystkie zadania i dodatki(musisz je tylko ściągnąć :P)

@ Edit

Jeśli lubisz grać piechotą to polecam Ci "Walkę w zwarciu", daje dużo radości z demolki w HD  ;)

Opublikowano

U mnie w sklepie jest premka za 5 dych. Ale odradzam kupowania, bo na mapach z DLC mało kto gra..jak zależy Ci na broniach i ulepszeniach sobie powykupuj pakiety, taka sama cena.

Malo kto gra? mam pelna liste ulubionych z serverami PREMIUM na ktore moga wejsc osoby posiadajace premium i sa one przepelnione i ludzie czekaja w kolejkach na wejscie, slabo szukasz :)

Musialbys napisac jaki styl gry lubisz, czy walka na bronie,pojazdy,lotnicze bitwy itp bf3 jest rozbudowany dosyc ladnie i mozna wybrzydzac :P

a premium dostalem za 4,49 funa na orgin wiec jak najbardziej sie oplaca za 20 mapek ;d

Opublikowano

Ooo nie widziałem że jeszcze tyle osób ostatnio odpisało! :) Teraz jest premium za 30 zł i chyba skorzystam z tej promocji! 

Jeśli można prosić o zamknięcie! 

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...